Blankenberge

Onze appartementen te Blankenberge zijn momenteel gesloten wegens renovatiewerken. Vanaf 5 juli 2024 verwelkomen wij jullie graag terug! Reservaties kunnen nu reeds gemaakt worden.

Middelkerke

Lift Casino Parking kan enkel gebruikt worden om van binnen naar buiten te gaan via het lifthuisje. OPGELET: momenteel is er geen verlichting (gebruik op eigen risico).

Cazura

Thuiskomen op vakantie

Cazura, dat staat voor thuiskomen in een omgeving van ontspanning en rust. Je verblijft in moderne appartementen aan de Belgische kust of de Côte d'Azur in Frankrijk, allen uitgerust met het nodige comfort zodat je je meteen thuis voelt. Onze Belgische vakantiebestemmingen vind je in Blankenberge, Oostende, Middelkerke, Westende en De Panne. Daarnaast kan je via onze partner Azur en Ardenne een frisse neus halen in de uitgestrekte bossen rond het pittoreske dorpje Barvaux. Houd je van warmere temperaturen, dan kan je de Franse zon opzoeken in Cavalaire-sur-Mer.

Cazura biedt jong en oud een budgetvriendelijke vakantie op toplocaties. Onze vakantiebestemmingen zijn uiterst goed gelegen op een steenworp van het strand of in het centrum van de stad. Kortom, bij Cazura boek je steeds een ontspannende vakantie of een bruisende stadservaring! Als lid van ACLVB of VSOA geniet je bovendien van extra voordelige tarieven op jouw vakantie bij Cazura. Verblijf je voor een langere periode van twee of meer weken dan geniet je eveneens van extra korting.

Onze accomodaties

Knus, voor de hele familie of exclusief