Accommodaties

Dé plek voor een gezellige familievakantie 

Onze studio's, appartementen of penthouses aan de Belgische kust of de Franse Côte d'Azur zijn uitgerust voor 4, 6 of 8 personen. Er zijn accommodaties met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Verder zijn al onze accommodaties voorzien van een volledig ingerichte keuken en een comfortabele leefruimte met digitale tv en wifi.

Studio’s

Knus & Gezellig

Studio’s

Onze studio’s beschikken over een grote ruimte waarin zowel de living, keuken als slaapruimte zich bevinden. Een prettige ruimte voor een gezellig uitstapje met het hele gezin.

Appartementen

Met de hele familie

Appartementen

Onze vakantie appartementen zijn praktisch ingericht. Zo kun je optimaal genieten van een aangenaam verblijf in alle comfort. We beschikken over appartementen voor 4 personen en 6 personen.

Penthouses

Exclusief én een panoramisch uitzicht

Penthouses

Onze penthouses zijn gelegen op de bovenste verdieping van het gebouw. Op het ruime terras kun je genieten van een schitterend uitzicht op de omgeving van de Belgische kust. We beschikken in totaal over 6 penthouses, welke zijn ingericht voor 4, 6 en 8 personen. Bovendien heb je nog de keuze tussen een verblijf in Blankenberge, Oostende, Middelkerke, Westende en De Panne.