Vakantieverhuur De Panne

Modern en gezinsvriendelijk vakantieverhuur in De Panne? Dan zit je goed bij Residentie Zeeduin, met het strand op loopafstand. Een plek welke is omringd met natuur, een prachtig breed strand en Noord-Frankrijk op een steenworp afstand. Het is de plek om echt te genieten van het actieve buitenleven.

Bij Residentie Zeeduin van Cazura voelt vakantie als thuiskomen in een omgeving van ontspanning en rust. Residentie Zeeduin verhuurt in totaal 25 prachtig gelegen vakantie appartementen in De Panne en is onlangs volledig gerenoveerd.

Bekijk accommodaties in De Panne

Strandzeilen De Panne
Strand De Panne

Vakantie appartementen in Residentie Zeeduin De Panne

De vakantie appartementen in Residentie Zeeduin in De Panne zijn prima gevestigd op amper 100 meter van het strand, winkels op loopafstand, natuurgebied alom en het levendig centrum dichtbij. De residentie beschikt over 23 gloednieuwe vakantie appartementen en 2 penthouses van 4 tot 6 personen waarvan:

  • 16 vakantie appartementen voor 6 personen
  • 7 vakantie appartementen voor 4 personen
  • 2 penthouses voor 4 personen

Verder beschikt de residentie een ondergrondse parking en een fietsenstalling. De vakantie appartementen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een living, badkamer, ingerichte keuken, televisie, wifi en een terras.

De keukens zijn voorzien van een zeer volledige keukenuitrusting:

  • Koelkast met vriesvak
  • Elektrische kookplaat
  • Microgolfoven
  • Oven
  • Dampkap
  • Vaatwasmachine
  • Elektrische huishoudtoestellen

Penthouse De Panne

Op de achtste verdieping van Residentie Zeeduin bevinden zich twee volledig vernieuwde en gerenoveerde penthouses voor maximaal 4 personen. De penthouses in De Panne zijn voorzien van een living, badkamer met regendouche, ingerichte keuken, televisie, wifi en beschikken over een ruim terras met balustrade.

Penthouse 0802 beschikt over één slaapkamer met twee bedden, penthouse 0801 beschikt over twee slaapkamers met twee bedden.

Plopsaland
Natuur De Panne
Omgeving De Panne

Omgeving De Panne

De omgeving van De Panne is uiterst geschikt om uren te gaan wandelen, te strandzeilen of heerlijk te genieten van alles wat het buitenleven je te bieden heeft. Door haar brede stranden en uitgerekte duinen is De Panne een bekende plaats aan de Belgische kust. Het is de zuidelijkste badplaats, gelegen op een boogscheut van Noord-Frankrijk. Bovendien, is het is de perfecte plek voor families. Zodra je De Panne binnenrijdt, wordt je onmiddellijk welkom geheten door Kabouter Plop. Het meest bezochte pretpark van België is om de hoek! Plopsaland is de ideale gezinsuitstap, voor jong én oud.

Natuurreservaat De Panne

Op slechts 1 kilometer afstand van De Panne vind je het oudste natuurreservaat van Vlaanderen, De Westhoek, ook wel het Westhoekreservaat genoemd. Het imposante duinlandschap is de ultieme plek voor vogelliefhebbers. Naast tal van vogels, bestaat het gebied uit meer dan 400 verschillende soorten planten.

Van De Panne naar Duinkerke

Met een half uurtje rijden van De Panne steek je de grens over naar Frankrijk en bereik je Duinkerke, de stad met de derde grootste haven van Frankrijk. Meer weten over de geschiedenis van de haven? Bezoek dan het havenmuseum. De dag afsluiten na een lange wandeling of een uitstapje naar Frankrijk? De Panne beschikt over vele mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Zowel de boulevard als het centrum is gevuld met gezellige restaurantjes.

Cazura - Vakantie appartementen in De Panne

Cazura biedt jong en oud een budgetvriendelijke vakantie op toplocaties, zoals De Panne. Onze vakantiebestemmingen aan de Belgische kust of de Côte d'Azur in Frankrijk zijn uiterst goed gelegen op een steenworp van het strand of in het centrum van de stad, zoals Blankenberge en Oostende. Kortom, bij Cazura boek je steeds een ontspannende vakantie of een bruisende stadservaring!

Bekijk onze accommodaties in De Panne

Bekijk alle accommodaties