Blankenberge

Residentie Majestic

Ligging

Geliefd door jong en oud is Blankenberge één van de populairste badplaatsen aan de Belgische Kust. Residentie Majestic Blankenberge is gelegen op de dijk en aan de voet van de winkelstraat. Met het panoramische zeezicht kom je hier snel tot rust. Vanuit het station is het 700 meter wandelen. Eens aangekomen ben je in no-time op het uitgestrekte strand waar je in de zomer kan genieten van de talrijke strandbars. Het terras van de Belgium Pier, de enige pier van België, bereik je 1 kilometer verder.

Accomodaties

Deze locatie beschikt over 47 vakantie appartementen waarvan: 

  • 9 studio's voor 4 personen  
  • 9 appartementen voor 7 personen  
  • 18 appartementen voor 6 personen  
  • 9 appartementen voor 4 personen  
  • 1 penthouse voor 8 personen  
  • 1 penthouse voor 4 personen  

Verder is er ook een ondergrondse parking.

Inchecken

Deze locatie is uitgerust met digitale sloten. Je kunt dus inchecken wanneer je wenst, vanaf 16u op de dag van aankomst. Enkele dagen voor aankomst zal je jouw digitale toegangen ontvangen via mail. 

Adres

Residentie Majestic 
Zeedijk 147 
8370 Blankenberge 

Parkeren

Er is een ondergrondse parking bij het gebouw. Deze is bereikbaar via een autolift (l)5m50 x (b)2m10 x (h)1m80.
Opgelet: niet elke accommodatie beschikt over een parkeerplaats. Let goed op bij het reserveren. De appartementen van de types B4SZG, B6AZG, B7AZG, B4AZG, B8P3G en B4P2G hebben een vaste parkeerplaats (zie parkinglijst) die inbegrepen is in de huurprijs.

Er zijn enkele randparkings waar je betalend kan parkeren. Voor meer info verwijzen wij u door naar de website van Blankenberge.

Bekijk het aanbod