Veelgestelde vragen

Algemeen

Deze kunnen steeds doorgegeven worden via info@cazura.be

Om te verbinden met het draadloze internet, hoeft u enkel verbinding te maken met het netwerk Cazura-Free Wifi. Dit kan u doen door naar de wifi-instellingen van uw toestel te gaan.

Van zodra u verbonden bent met dit netwerk, krijgt u een login-pagina te zien. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is inloggen met uw e-mailadres. Daarna kan u onmiddellijk op het internet.

Vanaf 2022 zijn huisdieren niet toegelaten. U vindt de regelgeving hierover in onze algemene voorwaarden.

Deze bergingen kunnen niet meer gebruikt worden.