Veelgestelde vragen

Algemeen

Deze kunnen steeds doorgegeven worden via info@cazura.be

Om te verbinden met het draadloze internet, hoeft u enkel verbinding te maken met het netwerk Cazura-Free Wifi. Dit kan u doen door naar de wifi-instellingen van uw toestel te gaan.

Van zodra u verbonden bent met dit netwerk, kan u onmiddellijk op het internet.

Huisdieren zijn vanaf 2022 niet meer toegelaten in onze appartementen/studio's.

Bij vaststelling van de aanwezigheid van een huisdier (hond, kat, cavia, parkiet, ...) wordt er 15€/dag extra aangerekend.  Indien dit bedrag niet tijdig betaald werd zal het totale bedrag van de waarborg ingehouden worden.

U vindt de regelgeving hierover in onze algemene voorwaarden.